NutriProfiel aanvragen

Uw voeding is niet optimaal, u vermoedt dat u een vitaminetekort heeft, of u bent gewoon nieuwsgierig naar uw vitaminestatus: vraag dan een NutriProfiel voedingsadvies aan.

Zo werkt het aanvragen:

  1. U vult het aanvraagformulier hieronder in en betaalt direct veilig en vertrouwd via iDEAL;
  2. Via de post krijgt u een uitnodiging om bloed te laten prikken in een prikpost van het Ziekenhuis Gelderse Vallei;
  3. In het ziekenhuis meten wij de vitaminewaarden in uw bloed;
  4. Daarna krijgt u via de e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen, waarmee uw voedingspatroon in kaart wordt gebracht;
  5. De uitslag van de laboratoriummetingen plus de vragenlijst vormen de basis van uw persoonlijke voedingsadvies; dit advies krijgt u per e-mail toegestuurd.

Vooralsnog wordt NutriProfiel alleen aangeboden vanuit het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Als u een NutriProfiel advies wilt ontvangen, moet u naar een bloedafnamelocatie van het ziekenhuis. NutriProfiel kan alleen door volwassenen worden aangevraagd.

Let op! NutriProfiel is geen vervanging voor geneeskundige zorg! Als u vermoedt dat u ziek bent, raadpleeg dan uw (huis)arts!

blood-tubes_paper

Kosten van een NutriProfiel

Voor consumenten kost het NutriProfiel advies € 89,- (incl. BTW).

Dit bedrag is inclusief kosten voor de laboratoriumanalyses, vragenlijst en het opstellen van het advies. Het NutriProfiel Voedingsadvies is niet-verzekerde zorg, de kosten worden niet vergoed uit de basisverzekering ziektekosten.

Aanvraagformulier

NutriProfiel persoonlijk voedingsadvies, inclusief bloedonderzoek en voedingsvragenlijst

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Man Vrouw

Ik ga akkoord met de informatie over NutriProfiel