NutriProfiel aanvragen

Uw voeding is niet optimaal, u vermoedt dat u een vitaminetekort heeft, of u bent gewoon nieuwsgierig naar uw vitaminestatus: vraag dan een NutriProfiel voedingsadvies aan.

Zo werkt het aanvragen:

  1. U vult het aanvraagformulier hieronder in en betaalt direct veilig en vertrouwd via iDEAL;
  2. Via de post krijgt u een uitnodiging om bloed te laten prikken in een prikpost van het Ziekenhuis Gelderse Vallei;
  3. In het ziekenhuis meten wij de vitaminewaarden in uw bloed;
  4. Daarna krijgt u via de e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen, waarmee uw voedingspatroon in kaart wordt gebracht;
  5. De uitslag van de laboratoriummetingen plus de vragenlijst vormen de basis van uw persoonlijke voedingsadvies; dit advies krijgt u per e-mail toegestuurd.

Vooralsnog wordt NutriProfiel alleen aangeboden vanuit het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Als u een NutriProfiel advies wilt ontvangen, moet u naar een bloedafnamelocatie van het ziekenhuis. NutriProfiel kan alleen door volwassenen worden aangevraagd.

Let op! NutriProfiel is geen vervanging voor geneeskundige zorg! Als u vermoedt dat u ziek bent, raadpleeg dan uw (huis)arts!

blood-tubes_paper

Kosten van een NutriProfiel

Voor consumenten kost het NutriProfiel advies € 89,- (incl. BTW).

Dit bedrag is inclusief kosten voor de laboratoriumanalyses, vragenlijst en het opstellen van het advies. Het NutriProfiel Voedingsadvies is niet-verzekerde zorg, de kosten worden niet vergoed uit de basisverzekering ziektekosten.

Aanvraagformulier

NutriProfiel persoonlijk voedingsadvies, inclusief bloedonderzoek en voedingsvragenlijst

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

[multisafepay_form]